De transitie van Salon de Lingerie in 2020

Na de nieuwsbrief van 28 december over de plannen van Fabienne was er nogal wat verwarring. Heel begrijpelijk. Want wat gaat er gebeuren met je favoriete lingerie speciaalzaak in hartje Amsterdam?  

Wat gaat Salon de Lingerie doen in 2020?

Salon de lingerie stopt. En het goeie nieuws is, dat de winkel een lingerie speciaalzaak blijft.

Begin februari gaat de winkel verder als Annadiva, met nieuwe collecties van de merken waar Salon de Lingerie ook mee werkte. Je kunt dus dezelfde merken blijven kopen op de vertrouwde mooie locatie in het centrum van Amsterdam.

Salon de Lingerie maakt ruimte voor Annadiva.

Dit betekent hoge kortingen op de totale collectie!!! En het beste shop je deze in de winkel. In de winkel kunnen we je namelijk goed opmeten, adviseren en er is meer assortiment ‘instore’. Kom dus snel langs! Want je snapt natuurlijk dat de mooiste items als eerste verkocht worden.

Op alle basis series waar nooit korting op wordt gegeven, geven we nu 15% korting! De basis series die we misschien niet meer op voorraad hebben, kunnen we nog voor je bestellen. We bestellen nog t/m donderdag 23 januari. Maak dus snel tijd vrij om langs te komen in de winkel.

Geen tijd? Of weet jij precies wat je wilt hebben? Je kan natuurlijk altijd online bestellen. Het kan zijn dat (door alle drukte) er voorraad verschillen zijn. We houden je altijd op de hoogte over de status van je bestelling. We nemen tot en met donderdag 23 januari nog bestellingen aan. Dus schakel snel en bestel!

Q & A

Tegoedbonnen/winkelkrediet
Als je nog saldo hebt op je deposito, dan kan je deze t/m 28 januari 2020 besteden of terugontvangen.

Cadeaubonnen
Als je nog een Gift Card hebt liggen, dan kan je deze t/m 31 juli 2020 nog verzilveren.

Retouren webwinkel
Je bestelling die online hebt gekocht, kan je nog retourneren uiterlijk tot 20 februari 2020.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan kan je mailen op [email protected]

We zien je graag nog in januari!!! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »