Lingerie Styling

Lingerie Styling


 

Lingerie Styling is het kwaliteitslabel dat lingerieproducent Van de Velde ontwikkelde voor speciaalzaken. Het staat voor de persoonlijke service en het professioneel advies dat u krijgt bij de aankoop van uw lingerie. Alleen geselecteerde speciaalzaken met speciaal opgeleide specialistes dragen dit kwaliteitslabel. Er komt drie keer per jaar een mystery shopper om te kijken of de paskamer service is, wat zij (en ook jij) ervan verwachten.

Ook dit jaar heeft het team van Salon de lingerie de lingerie Styling Award weer in ontvangst mogen nemen.

Je kunt bij ons altijd terecht voor een uitgebreide, persoonlijke Lingerie Styling sessie. Heb jij jezelf al eens eerder op het gebied van lingerie laten adviseren? Is je lichaam in korte tijd erg veranderd? Heb je voor een gelegenheid lingerie nodig? Dan is een Lingerie stylingsessie echt iets voor jou!

Tijdens een exclusieve stylingsessie wordt je niet alleen geadviseerd over de beste maat en de verschillende modellen die voor u mogelijk zijn. We kijken tevens naar je lichaamsbouw en naar de kleuren die bij jou en uw garderobe passen. Dankzij de stylingadviezen van de dames van Salon de Lingerie weet je na een sessie welke lingerie je op het lijf geschreven staat. 

Kom langs of maak een afspraak met een van onze LingerieStylistes!

Iedere vrouw verdient het! Mooie en vooral goed passende lingerie.

Gun jezelf de luxe van een goede basis en voel wat het voor je zelfvertrouwen doet!

 

BewarenBewaren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Hier komt www.annadiva.nl! See you soon! Verbergen