Ervaringen van onze vaste klanten

Salon de Lingerie 65 jaar: verhalen wedstrijd 

Impressie uitreiking Beste Verhaal van Salon de Lingerie
 

 

Ter gelegenheid van het 65 jarig bestaan van Salon de Lingerie, hebben we een verhalen wedstrijd uitgezet. We hebben heel veel mooie, ontroerende en grappige verhalen mogen ontvangen. Fantastisch om te lezen, een feest van herkenning én erkenning!

Ik ben trots op het team lingerie stylisten en dankbaar dat we zoveel voor onze klanten kunnen betekenen. 

Tijdens een feestelijke borrel hebben de genomineerden voorgelezen uit eigen werk. Het was een intieme sfeer en mooi om alle verhalen zo met elkaar te delen. Een aantal van deze verhalen mogen we ook delen met jou. Dank aan alle deelnemende kandidaten!


Dit is een greep uit de winnende verhalen: Veel lees plezier! 

 

 

 

 

De traditie van de goed passende BH

Het was rond het jaar 1972. Mijn moeder was het type van goed je haar verzorgen, een prettig dragende broek aan, en hoogstens een vleugje lippenstift bij feestelijke gelegenheden. In die tijd werd er al gauw gezegd: ach joh, jij hebt helemaal geen BH nodig. Bovendien, was het in die tijd ‘Baas in eigen Buik’... en men deed zelfs aan massale BH verbrandingen. Daar hield mijn moeder zich echter buiten.

‘Luister, een BH moet goed zitten en alles goed ondersteunen, dat is heel belangrijk.’ Ze nam mij mee naar  Salon de Lingerie. Ik keek mijn ogen uit. Vriendelijke mensen hielpen je een goed zittende BH uitzoeken. En ja! Wat een genot, als je op straat liep. Niet meer dat afgrijselijke gevoel dat je borsten alle kanten op wipten, alsof ze zomaar van je lijf af wilden springen. 
Vanaf die dag, dat ik de Salon de Lingerie had bezocht, wist ik: beter één hele goede BH dan al die flodder dingetjes.

Ca. 40 jaar later viel het mij op dat mijn dochters, die allang de puberleeftijd hadden gepasseerd, ieder op hun eigen manier worstelden met hun lijf. Tot mijn verbazing is het de laatste jaren niet meer zo 'bon ton’ om met je moeder de perikelen van het vrouwelijk lichaam te bespreken.
Oplossing: we gaan naar de Lingeriewinkel. Oei, ik kreeg een lading tegenwerpingen! ‘Nee, dan gaan ze kijken.’ ‘Dan ziet iedereen me’ etc. ‘Kijk maar eens, hoe goed alles gaat zitten’, zei ík nu als moeder. Nu willen ze de BH niet meer uit doen. Zó goed zit hij. 

De derde generatie gaat nu opgewekt naar de Salon de Lingerie. Het is een uiterst fijne traditie geworden!! En dat gezellig in de Utrechtse straat met vakbekwame adviezen. Dáár word je vrolijk van.

Minta S. van Reesema

Mijn leukste ervaring was in de zomer van 1999

In mijn pauze had ik tijd vrij gemaakt om een nieuwe bh te kopen. Want, op een of andere manier zat mijn favoriete bh van Marie Jo niet lekker meer. Bij het passen bleek dat ik niet 1 maar 2 cupmaten groter nodig had. Grote vraagtekens omdat 4 maanden daarvoor ik nog wel in cupmaat E kon???

Toen de verkoopster om het hoekje kwam kijken in de paskamer keek ze me aan en zei: ‘Lieverd! Ben je zwanger?' Ik heb haar waarschijnlijk heel schaapachtig aangekeken, alle alarmbellen gingen af, snel nieuwe bh afgerekend en direct naar de drogist voor een zwangerschapstest. 

’s Avonds in de tram met nieuwe bh en zwangerschapstest naar huis. 9 maart 2000 werd onze eerste dochter Amber geboren! 

Annemieke 

Voor het eerst in mijn leven naar een echte lingeriezaak

Ik ben klein van stuk en heb altijd grote borsten gehad. Lekker zittende bh’s bestonden niet, tot ik op mijn veertigste verjaardag van mijn moeder een tegoedbon kreeg van Salon de Lingerie. Ik kende de winkel al jaren, maar ging nooit naar binnen omdat ik dacht dat dat boven mijn stand was. Maar nu had ik een goeie reden. Wat een luxe, ik mocht voor het eerst in mijn leven naar een echte lingeriezaak.

Ik voelde me een beetje ongemakkelijk, want was nooit zo zelfverzekerd over mijn postuur. Ik werd heel vriendelijk begroet door een lief uitziende dame die me meteen op mijn gemak stelde. Ze vroeg me naar mijn maten, ik stamelde ‘volgens mij 90 C’, en vriendelijk lachend nam ze me mee naar de paskamer met haar meetlint. Ik moest wel even blozen toen ze me zei dat dat toch echt 80 E, misschien zelfs wel F was. Nee toch! Maar ze stelde me gerust, ik was echt niet de eerste. De omvang mocht altijd wat strakker en de cup moest goed om je borst passen. 

‘Blijf maar even hier, ik ga voor je zoeken, ben zo terug’. Ze kwam terug met vier degelijke maar supermooie beha’s die meteen ontzettend lekker zaten. Het voelde alsof me iets heel speciaals aangemeten werd. Ik keek naar mezelf in de spiegel en mijn hele postuur was anders. Ik voelde me ineens mooi. Ik kocht er één van mijn moeder en trakteerde mezelf er op nog twee uit eigen portemonnee. Ik was om en sindsdien ben nooit meer ergens anders heen gegaan. Een bezoekje aan Salon de Lingerie is iedere keer weer een ‘special treat’.

Drie maanden geleden hakte ik, na jaren getwijfel, een knoop door en ging naar de huisarts. ‘Dokter ik voel me al heel lang ongemakkelijk met mijn borstomvang’, inmiddels 85 H. Ik werd doorgestuurd naar de plastisch chirurg van het OLVG en zonder al te veel moeite kwam ik op de wachtlijst voor een borstverkleining. Gisteren was het zover. Zenuwachtig bereidde ik me voor op de grote operatie en een nachtje ziekenhuis. Ik moest wel even huilen toen ik ’s ochtends voor de allerlaatste keer mijn zwarte PrimaDonna beugel bh aandeed. Een heel raar gevoel. Ik heb bewust de laatste maanden geen kleding meer aangeschaft tot na de operatie. 

Het eerste wat vanochtend door mijn handen gleed toen ik thuiskwam waren al mijn mooie bh’s en mijn Maryan Mehlhorn badpak, die kan ik nooit meer aan. Die witte elastische band staat een beetje vreemd. Ik ben blij, verheug me enorm op de ‘nieuwe ik’ en moet nodig weer naar de Salon om het te vieren, maat 85 C. Wat verheug ik me daarop, nog een paar weekjes wachten!

Was het een bericht van boven dat ik in mijn morfineroes na de operatie jullie email op de telefoon opende met jullie winactie?

Emilie 

Vier het leven 

Een paar jaar geleden werd ik 40 en ik wilde mijn 40e verjaardag eens goed vieren. Mijn vriendinnen van vroeger en nu werden uitgenodigd. 
Cadeau wens: Een bon van Salon de Lingerie.  
Na een supermooie, maar koude boottocht (het was de koudste 29 mei sinds de weermetingen), kreeg ik mijn bon. Ik kon op pad voor een nieuwe bh. Ik was sinds 2 jaar moeder en de zwaartekracht had zijn werk ook inmiddels gedaan. Mijn bh's zaten ruim en ik was in de vaste veronderstelling dat ik een paar cups kleiner had gekregen. Ondertussen liep ik dus al geruime tijd rond met 'halfvolle' bh's.

Eenmaal bij salon aangekomen werd na een korte meting onthuld, 'je hebt nog steeds 70E hoor'. Hoera! Maar hoe zit dat dan met die wijde bh's? Tsja, na de zwangerschap waren de borsten nogal vol en de is bh vast mee gerekt. En natuurlijk rekte die niet mee terug. Eenmaal in het pashokje werden de beide borsten door een kleine correctie door de verkoopster (zeer discreet overigens) goed in de bh gezet en het leek alsof ik nog steeds 35 was! Die bh moest ik hebben. En nog maar 1. En doe er ook maar een paar Hanky Panky's bij.

Op naar mijn 50-ste verjaardag!

Karina 

Zonder stress shoppen voor een beha

Ik was eind 20 en rondborstig; ik had besloten mijzelf eindelijk eens een goed passende beha cadeau te doen. Ik weet nog goed, het was een jaar of 15 geleden, dat ik voor het eerst – schoorvoetend – binnenstapte bij Salon de Lingerie. Ik voelde me een beetje gegeneerd, want het is toch intiem, wat je onder je kleren aan hebt. Ik was ook al in een andere zaak geweest en daar was ik niet op mijn gemak: in een walm van parfum, met een verkoopster die ongevraagd en eigenhandig mijn borsten in een nieuwe beha keurde, ben ik heel snel weer de winkel uit gevlucht. Ik hoopte dan ook op beter bij Salon de Lingerie.

Al na de eerste paar vragen aan de toonbank voelde ik me langzaam ontspannen: het was er niet zo opgeklopt en ze hadden er duidelijk verstand van. Ik werd begeleid naar een pashokje achterin om te gaan passen. Beinvloed door mijn eerdere ervaring was ik een beetje huiverig dat er ook nu weer zomaar iemand het hokje zou binnen stappen, alwaar ik me dan halfnaakt en beschroomd zou laten helpen. Maar nee, gelukkig, niets van dit alles!

Ik hoorde dat degene die mij hielp even wachtte, toen checkte hoe het ging en vervolgens vroeg ze of ze even mocht meekijken. (Heel graag, want ik was natuurlijk niet zo ervaren in het aan hebben van een passende beha.) En ook niet zomaar aan mij zitten zonder even te vragen of ik dat oké vond. ‘Joepie!’, dacht ik bij mezelf, ‘ik heb een winkel gevonden waar ik voortaan mijn bh’s ga kopen!’ Vervolgens heb ik met een gerust hart diverse beha’s gepast en ben ik een half uur later met een mooi exemplaar de winkel uitgelopen.

En inderdaad, tot op de dag van vandaag ben ik sindsdien nooit meer ergens anders gaan shoppen voor een beha. Want waarom zou ik? Ik kan met een gerust gevoel en zonder stress bij Salon de Lingerie naar binnen, in de wetenschap dat ik altijd goed geholpen word. En het is bijna bijzaak dat ik dan ook nog met een mooie en passende beha thuis kom.

Naomi Kuil

Schaamrood op mijn kaken

Als jonge knul, als ik weer eens wat geld opzij had gezet, kocht ik voor mijn vriendin (nu vrouw) een mooi setje ondergoed. Met het schaamrood op mijn kaken stapte ik de eerste keer binnen. Het zal rond 1985 geweest zijn.

Ik kan mij herinneren dat ik zo goed ben geholpen dat de keren daarna het schaamrood verdwenen was, sterker nog, ik vond het leuk om bij jullie mooie setjes te kopen! Nu een kleine 32 jaar later sparen we nog steeds om af en toe mijn vrouw te verwennen met een mooi setje.

Ik heb weleens gekscherend gezegd dat als wij ooit de staatsloterij zouden winnen zij altijd bij jullie zou mogen kopen. Dank voor zoveel jaren gastvrijheid en hopelijk gauw tot ziens!

Marco Malcorps

Kersenrood

Verwonderd kijk ik naar mijn spiegelbeeld. Witte benen, een nog wittere buik, wat verdwaalde sproetjes op de welving van mijn borsten. Pashokjes en ik zijn meestal geen goede vrienden, maar hier valt het mee. Het licht is zachter dan ik gewend ben, flatterend zelfs. 

'Wat was je maat ook alweer?' vraagt een vriendelijke vrouwenstem. '70E voor het topje, 40 voor het broekje. Maar ik snap het als jullie die combinatie niet hebben,' antwoord ik. Even hoor ik mezelf aarzelen. Dan voeg ik eraan toe: 'Het liefst in de kleur rood, dat is mijn lievelingskleur.' 'Ik ben zo terug,' antwoordt de winkelmedewerkster. 

Ze is van mijn leeftijd, herinner ik me van mijn vorige bezoek. Toen verliet ik de salon met drie setjes lingerie, het een nog mooier dan het ander. Maar het vinden van een goede bikini, zo weet ik na winkels vol teleurstellingen, is een vak apart. In je billen snijdende broekjes, traumatiserende triangeltopjes, bandeau bovenstukjes die helemaal niet boven weten te blijven. 'Wat doe ik mezelf aan?', mompel ik vertwijfeld.

Voordat ik in paniek mijn lijf weer bedek en naar buiten vlucht, komt het meisje terug. 'Wil je deze even passen?', vraagt ze. In haar handen heeft ze de elegantste bikini die ik ooit heb gezien. Het licht gerimpelde lijfje en iets hogere broekje hebben de kleur van verse kersen. 

Betoverd door het heldere rood laat ik de bikini om mijn lichaam glijden. De stof sluit precies goed aan. Maar hoe stijlvol en comfortabel hij ook is, de bikini is ook ‘anders’. Retro, supervrouwelijk, met een hoog 'va-va-voom'-gehalte. Zo opvallend dat ik in elk zwembad de aandacht zal trekken. Durf ik dat wel?

'Mag ik er voor de zekerheid nog een paar proberen?', vraag ik voorzichtig. Het is inmiddels al 17.30u en geen koopavond. 'Natuurlijk!', antwoordt het meisje. 'Zal ik een paar leuke voor je uitzoeken?' 'Heel graag,' antwoord ik. Ik begin haar nog aardiger te vinden.

Even later is mijn pashokje bezaaid met bikini's en badpakken. Blauwe, zwarte, witte, zwart-witte, gebloemde, gestreepte, gestipte - ik heb het gevoel dat ik de hele inventaris mag passen. Bij elke optie geeft het meisje advies. 'Deze kleur maakt je een beetje flets.' 'Het broekje is leuk, maar het topje sluit niet zo goed aan.' 'Dit model kun je over 30 jaar altijd nog gaan dragen.' 

In sneltreinvaart brengen we de keuze terug tot twee bikini's. Een azuurblauw exemplaar met bloemen en oranje details, en de kersenrode van het begin. Ik trek ze allebei nog eens aan, draai rondjes voor de spiegel, spring een paar keer op en neer om te zien of alles binnenboord blijft, buig voorover, draai nog een rondje, en kom dan tot stilstand.

Terwijl mijn lichaam stil wordt, begint mijn hoofd te tollen. Knopen doorhakken is nooit mijn sterkste kant geweest. Het meisje redt me. ‘Waar ga je de bikini eigenlijk dragen?’, vraagt ze. ‘In Italië,’ antwoord ik. ‘Wat leuk! En in welke bikini zie jij jezelf al zonnend op een Italiaans strand liggen?’Verwonderd kijk ik naar mijn spiegelbeeld. De bikini’s zitten allebei heerlijk. Maar er is er maar één die ik op dat Italiaanse strand wil dragen. Een paar minuten voor sluitingstijd verlaat ik de winkel met een paarse tas vol kersenrode elegantie.

Karlijn 

Zwart kan altijd nog 

Een paar jaar geleden stapte ik jullie winkel in voor een zwart badpak.
De verkoopster kwam met een leuk zwart badpak, het zat prachtig en stond mooi. Maar zei ze toen, ik heb ook nog een andere kleur en dat was abrikoos. Ik trok het aan en wij zeiden tegelijk: "Ja zwart kan altijd nog". De beslissing was snel genomen en ik wandelde heel blij met de abrikozen kleur de winkel uit.

Een paar maanden later, eind december kwam de uitverkoop mail binnen en ik die nog nooit iets online had besteld keek toch nog even of het zwarte badpak er was in mijn maat en ja hoor. Ik had geluk. Direct besteld en een paar dagen later, toevallig op mijn verjaardag kwam het pakje binnen.
Prachtig ingepakt en een lief kaartje erbij, dat dit zo smaakvol verzorgt was had ik niet verwacht en ik was blij verrast. Dit is één van mijn mooie herinneringen aan jullie winkel waar ik al heel veel jaren met veel plezier kom.

Tineke van Werkhoven

‘Oeps lingerie bijna vergeten’

Als je gaat trouwen moet je veel regelen, dat weet elke vrouw. Ik ben zo’n vrouw die alles precies weet (en er al 12 jaar over had nagedacht), dus eitje piep.  Binnen een half jaar locatie, jurk, getuigen, kaart, catering, make up, haar etcetera - alles geregeld.

Eén dag voor mijn trouwen bedacht ik ineens dat ik wel een onderjurkje had geregeld maar geen fantastische lingerie. Alles wat in mijn la lag, was minstens 2 jaar oud. Paniek brak ineens door en verdween ook niet direct toen ik bij Salon de Lingerie binnenwandelde. De eerste vraag van de dame was wat ik zocht? “Nou, iets voor onder mijn trouwjurk dus...” De reactie was gelijk treffend “O, tuurlijk daar moet u iets moois en sexy voor uitzoeken, wanneer trouwt u?” “Morgen?!”

Even zag ik ook paniek in de ogen van de dame van Salon Lingerie, maar die verdween al snel. Ik werd naar het verkleedhokje begeleid terwijl de dame in kwestie gegevens van mij lospeuterde als maatvoering, kleur en andere wensen.  Ik weet niet of andere dames daar ook last van hebben, maar maatvoering blijft altijd een dingetje bij mij. Ik denk dat ik cup A heb, maar vervolgens bleek dit C te zijn. Idem met broekje - maar dan andersom – geef maar large, blijkt medium toch beter te zijn.

Al met al ging ik de deur uit met een sexy prachtig perfect passend setje. Met veel vertrouwen ben ik de volgende dag getrouwd. Heeft mijn nieuw bakken man volgens mij op de huwelijksnacht niets gezien van het hele setje, maar gelukkig vele avonden daarna is dat meer dan goed gemaakt.

Mabelle 

Een kleine triomf, ik hoor bij de 30% die haar bh maat wél weet

Het is een prachtige zonnige dag en we zijn onderweg naar ‘Salon de lingerie’. Voor mijn verjaardag krijg ik een nieuw setje. Een nieuw setje luxe die ik mijzelf niet cadeau doe, kom zeg, een gezin met drie pubers, dat is al duur genoeg. Maar mijn lief denkt daar anders over en neemt me mee naar de winkel waar ik niet langs kan lopen zonder even de etalage met prachtig kant te bewonderen.
We stappen binnen en worden vriendelijk welkom geheten. De ‘experience’ kan beginnen.

Ik zie de mevrouw die er altijd is. Altijd is voor mij 1 keer per 3 jaar, zij weet alles van borsten en kant, dus dit wordt genieten. Er komt een andere vriendelijke dame naar ons toe, die vraagt waar ze ons mee kan helpen. Ik voel een enorme blijdschap als ik zeg: ik kom een nieuw setje kopen. In mijn hoofd hoor ik trommel geluiden en de champagne denk ik erbij.
Nu gaat het feest beginnen, ik weet hoe dit gaat. Er komen hele deftige lades met kleurtjes erin op de toonbank, en daar mag ik aan komen. Wie heeft online shoppen bedacht !? dit is waar een vrouw blij van wordt.

De mevrouw die er altijd is en alle borsten kent komt erbij, oh denk ik nu word ik echt in de watten gelegd. Ze zegt:’ een setje kopen ‘, als ik naar een schoenenwinkel ga zeg ik toch ook niet: ik kom schoenen kopen’. Het trommelgeroffel in mijn hoofd stopt. De betovering is verbroken.
Ik begrijp het wel. In ieders beroep zal je dit tegen komen. De gemiddelde gynaecoloog en politieagent zullen op feestjes toch ook altijd dezelfde stomme vragen krijgen. Toch ben ik even van mijn stuk, wat ook snel weer verdwijnt als ik een prachtig setje in mijn handen houd.

Welke maat heeft u? Vraagt de andere dame, ik zeg wat ik denk dat ik heb en roep maar ja hè, 70% van de vrouwen weet z’n eigen maat niet. De mevrouw die er altijd is staat op gehoorafstand en ik wil toch een niet al te domme indruk maken. Ik ben dan wel geen wekelijkse klant maar ik weet wel hoe fijn het kant is dat in deze setjes zit.

Naar het pashokje, bah alles uit, houd ik niet van, gelukkig is het zomer. Het past en is prachtig, de maat klopt en ik voel een kleine triomf, want ik hoor bij de 30% die haar bh maat weet. Beetje kinderachtig, geef ik toe. We zijn snel klaar, het prachtige kant wordt met liefde in een mooi tasje verpakt en ik kijk de andere kant op als lief afrekent.

Huppelend ga ik de deur uit, ik realiseer me dat het allemaal veel te snel ging. Heb ‘de experience’ nog beetje vertraagd door een gesprekje over vaak wassen want dan blijft het langer mooi.

Als ik mijn setje draag, ga ik anders lopen en voel ik mij mooi. Voorlopig weer even window-shoppen, een oplettend oog ziet hoe ik loop.

Linda Ilmer

BH's en een bikini kopen? Ik ga het bijna leuk vinden!

Hoe moeilijk om een leukste ervaring van salon de lingerie op te schrijven. Juist omdat ik iedere ervaring als de “beste” beschouw. Daarom kan ik beter gewoon mijn gevoel omschrijven als ik jullie mooie zaak binnen stap. Dan ontstaat er gevoel van blijdschap, een gevoel wat ik eerder nooit bij een lingeriezaak heb ervaren.

Ik was 11 toen ik voor het eerst een bh moest kopen, afschuwelijk vond ik dit, en eerlijk gezegd vind ik dat nog steeds (inmiddels 43). Ik heb altijd een hekel aan mijn borsten gehad, te vroeg zaten ze er al en ik ben ze in de loop der jaren nou niet mooier of waardevoller gaan vinden. Ze zijn na twee zwangerschappen ontzettend gegroeid en daarna ook weer ontzettend ingezakt met vooral de zwaartekracht naar beneden. Hele grote t-zakken zijn het geworden, met een omvang van 70 en cup D-F, nou niet de meest handige maat om er nog iets leuks omheen te bouwen, vooral als je ze het liefst ook nog een paar maten kleiner wilt laten lijken.

Dit lukt Salon de Lingerie wel.

Het begon een paar jaar geleden met mijn meest idealen bikini, van Freya, wat een rijkdom, een broekje en topje die allebei goed zitten, waardoor ik me voor het eerst een hele vakantie zeker voelde op het strand en in het zwembad, heerlijk.

Salon de Lingerie wist binnen 10 minuten de juiste setjes te geven, hoezo moeilijk, keuze zat!

Toen ik het jaar daarna weer kwam voor een Freya bikini, bleken mijn borsten toch weer veranderd te zijn, waarschijnlijk nog meer zwaartekracht. De Freya bikini was niet meer ideaal voor mij, maar binnen twee minuten had ik meerdere keuzes van Prima Donna in mijn paskamer, waarna ik er vandoor ging met mijn pareltje van deze zomer.

Met bh’s heb ik dezelfde ervaring bij Salon de Lingerie, de verkoopster vraagt wel eens, “mag ik even voelen”, normaal ben ik hier niet zo van en in deze tijd natuurlijk erg lastig, maar tegen de verkoopster zeg ik altijd graag en volmondig JA. Want ik weet dat ik binnen 10 minuten weer buiten loop met de meest idealen BH of Bikini voor mijn maat en dat is mij zo veel waard. Hier word ik nou echt gelukkig van. Dus veel dank Salon de Lingerie, zonder jullie zou ik nog steeds een hekel hebben aan BH’s en Bikini’s kopen, terwijl ik het nu bijna leuk ga vinden. 

Liesbeth 

Ik had een cadeau voor mezelf verdiend

Het was een gure, winterse dinsdag namiddag in december en de Utrechtsestraat was al volop verlicht met stemmige kerstversiering; de stad spoedde zich huiswaarts, op de fiets, met haastige stappen op het smalle trottoir, of in een drukke tram 4. Ook ik was onderweg, maar met een hartverwarmende opdracht en bestemming. Ik stapte onder het zacht schommelende Salon de Lingerie bord door, de warme winkel binnen.

In de winkel was het knus en gezellig, en de prachtigste setjes hingen trots in de spotlights- met een keur aan luxe bh’s, sexy torseletjes en elegante kanten broekjes. 
Mijn wens was vandaag een prachtig setje te kopen in het rood. Mijn oud en nieuw ging ik namelijk in Italië vieren, en ik kon de traditie niet zomaar negeren, er moest een prachtig rood lingeriesetje mee in mijn bagage. In Italië heerst een bijzondere traditie die vereist dat de dames in rode lingerie het nieuwe jaar inluiden, dit om jezelf ervan te verzekeren dat jouw geluk ten deel valt in het aankomende jaar. Een rood lingeriesetje is daarom vaste prik als geschenk onder de kerstboom- en ik had besloten dat ik na een jaar vol uitdagingen, een cadeautje voor mezelf had verdiend.

Het was wat drukker in de winkel dan normaal, wat me de tijd gaf eens goed rond te kijken. 
Een keur van klanten werd geholpen- en daaronder een al iets oudere dame, die duidelijk naar iets speciaals op zoek was. Haar man, of was het haar minnaar, zocht met precisie de mooiste setjes voor haar uit, en trots als een pauw paradeerde zij af en toe richting de spiegel, onder de toeziende en goedkeurende blik van haar metgezel. Het was oprecht een klein spektakel, en onvermijdelijk om geen ooggetuige te zijn van deze pas sessie als klant.

Ondertussen werd ik met een stille, maar veelbetekenende blik geholpen aan een waanzinnig sexy rood setje, waarvan ik zeker wist dat ook mijn mannelijke partner in Italië er binnenkort zijn ogen niet vanaf kon houden. Met een kleine knipoog werd het als een waar cadeautje ingepakt- met recht een bijzonder kerstcadeau aan mezelf.

Dank jullie wel Salon de Lingerieteam, voor al jullie jaren tomeloze inzet en kennis, tezamen met een assortiment waaruit ik altijd iets moois kan kiezen!

Amarens

 

Bewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Hier komt www.annadiva.nl! See you soon! Verbergen