Aandacht op afspraak voor een ontspannen pasmoment

In de winkel merken wij dat het op drukke momenten niet altijd lukt om iedereen de tijd en aandacht te geven die nodig is voor optimale service en advies. Dat is nu juist waar wij goed in zijn én wat we met passie en plezier doen. Er voor jou zijn!

We staan voor je klaar op dinsdag t/m zaterdag, van 10:00 tot 18:00. Je kunt natuurlijk altijd gewoon binnen lopen, zoals je al gewend bent. En ... Naast de normale openingstijden bieden we je de mogelijkheid om een afspraak te maken. 

Plan je volgende bezoek in op een dag en het tijdstip dat het jou uitkomt. We reserveren tijd voor je om je alle aandacht te kunnen geven die jij verdient.
Je kunt ons bellen in de winkel 020 - 623 98 57, stuur een email naar [email protected] of een WhatsApp bericht naar 06 - 1819 8076

Deze service is geheel vrijblijvend en gratis tijdens openingstijden. We staan ook graag voor klaar buiten de reguliere openingstijden. Je kunt hiervoor altijd vragen naar de mogelijkheden. 

Per 1 april 2019 is de winkel op maandag gesloten en werken wij alleen op afspraak. Hier vind je onze openingstijden.

Ken je onze vriendinnen avonden al? Dan kan je lingerie shoppen combineren met een gezellige avond met je vriendinnen! Kijk voor meer informatie op "Vriendinnen avond"

Een uitgebreidere toelichting over ons nieuwe concept lees je in deze blog

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »