Betaalmethoden

De transacties die worden verricht op salondelingerie.nl, worden beveiligd door het betaalsysteem van MultiSafePay. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt worden door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Klik hier voor meer informatie over MultiSafePay.

IDEAL (Nederland)
iDeal is ook bij salondelingerie.nl de meeste gebruikte betaalmethode.
Met iDeal kan je vertrouwd, veilig, gemakkelijk en snel afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligings methodes van je eigen bank. Als internet bankier kan je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je je daarvoor aan hoeft te melden.

Banken die gebruik kunnen maken van iDeal zijn:
ABN-AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers en KNAB.

Achteraf betalen met Billink   
Billink voert voor salondelingerie.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Billink via e-mail ontvangt om het/de gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij salondelingerie.nl achteraf betalen met Billink tot een bedrag van € 400,- Er worden geen extra kosten in rekening gebracht wanneer je gebruik maakt van achteraf betalen met Billink.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot achteraf betaling met Billink niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Wil je nog meer weten over Billink? Klik dan op deze link.

Master Card
Via ons beveiligde MultiSafePay systeem kan je op een veilige manier met je creditcard (MasterCard) een directe online betaling doen. Mastercard® SecureCode™ is een nieuwe service van Mastercard voor internetbetalingen. Mastercard SecureCode zorgt ervoor dat je gegevens nog beter beschermd zijn als je betaalt via internet.

Visa Card
Via ons beveiligde MultiSafePay systeem kan je op een veilige manier met je creditcard (Visa) een directe online betaling doen. Verified by Visa zorgt ervoor dat je gegevens beter beschermd zijn als je betaalt via internet.

American Express
Via ons beveiligde MultiSafePay systeem kan je op een veilige manier met je American Express kaart directe online betalen.

Giropay
Via ons beveiligde MultiSafePay systeem kan je op een veilige manier met Giropay betalen. Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDEAL.

Sofort Banking
Via ons beveiligde MultiSafePay systeem kan je op een veilige manier met Sofort Banking betalen. Sofort Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. Sofort Banking is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld.

Maestro
Via ons beveiligde MultiSafePay systeem kan je op een veilige manier met Maestro betalen. Maestro is een multinationale debetkaartdienst die opgericht werd in 1990 en eigendom is van MasterCard. Maestro-kaarten kunnen verkregen worden van aangesloten banken en kunnen ofwel gekoppeld zijn aan de bankrekening van de kaarthouder ofwel verstrekt worden als prepaidkaarten.

Zelf overmaken
Je dient er zelf voor te zorgen dat het volledige factuurbedrag wordt overgemaakt op ons bankrekeningnummer;

IBAN: NL55RABO0150976364
t.n.v. salondelingerie.nl Amsterdam onder vermelding van je ordernummer.
Je order wordt direct verwerkt na ontvangst van je betaling.

Zelf overmaken (buitenland)
Je dient er zelf voor te zorgen dat het volledige factuurbedrag wordt overgemaakt op ons bankrekeningnummer;

IBAN: NL55RABO0150976364
BIC/SWIFT: RABONL2U
t.n.v. salondelingerie.nl Amsterdam Nederland onder vermelding van je ordernummer.
Je order wordt direct verwerkt na ontvangst van je betaling.

Vragen
Indien je nog vragen hebt over de betaalmogelijkheden, dan kan je contact op nemen via ons contactformulier.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Hier komt www.annadiva.nl! See you soon! Verbergen