Betaalmethoden

De transacties die worden verricht op salondelingerie.nl, worden beveiligd door het betaalsysteem van MultiSafePay. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt worden door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Klik hier voor meer informatie over MultiSafePay.

IDEAL (Nederland)
iDeal is ook bij salondelingerie.nl de meeste gebruikte betaalmethode.
Met iDeal kan je vertrouwd, veilig, gemakkelijk en snel afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligings methodes van je eigen bank. Als internet bankier kan je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je je daarvoor aan hoeft te melden.

Banken die gebruik kunnen maken van iDeal zijn:
ABN-AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers en KNAB.

Achteraf betalen met een digitale acceptgiro van MultiFactor    
MultiFactor voert voor salondelingerie.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van MultiFactor via e-mail ontvangt om het/de gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij salondelingerie.nl betalen met een digitale acceptgiro van MultiFactor tot een bedrag van € 150,- als je voor de eerste keer betaalt via MultiFactor. Ben je al bekend bij MultiFactor dan kun je betalen tot een bedrag van € 300,-.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert MultiFactor een gegevenscontrole uit. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Er wordt € 1,95 in rekening gebracht wanneer je kiest voor achteraf betalen met een digitale acceptgiro van MultiFactor. Je kunt bij vragen altijd contact met MultiFactor opnemen.

Klik hier voor meer informatie over MultiFactor.

Master Card
Via ons beveiligde MultiSafePay systeem kan je op een veilige manier met je creditcard (MasterCard) een directe online betaling doen. Mastercard® SecureCode™ is een nieuwe service van Mastercard voor internetbetalingen. Mastercard SecureCode zorgt ervoor dat je gegevens nog beter beschermd zijn als je betaalt via internet.

Visa Card
Via ons beveiligde MultiSafePay systeem kan je op een veilige manier met je creditcard (Visa) een directe online betaling doen. Verified by Visa zorgt ervoor dat je gegevens beter beschermd zijn als je betaalt via internet.

American Express
Via ons beveiligde MultiSafePay systeem kan je op een veilige manier met je American Express kaart directe online betalen.

Zelf overmaken
Je dient er zelf voor te zorgen dat het volledige factuurbedrag wordt overgemaakt op ons bankrekeningnummer;

IBAN: NL55 RABO 01 50 97 63 64
t.n.v. salondelingerie.nl Amsterdam onder vermelding van je ordernummer.
Je order wordt direct verwerkt na ontvangst van je betaling.

Zelf overmaken (buitenland)
Je dient er zelf voor te zorgen dat het volledige factuurbedrag wordt overgemaakt op ons bankrekeningnummer;

IBAN: NL55RABO0150976364
BIC/SWIFT: RABONL2U
t.n.v. salondelingerie.nl Amsterdam Nederland onder vermelding van je ordernummer.
Je order wordt direct verwerkt na ontvangst van je betaling.

Vragen
Indien je nog vragen hebt over de betaalmogelijkheden, dan kan je contact op nemen via ons contactformulier.