Missie

Iedere vrouw verdient het! Goed passende lingerie in de juiste maat.

Lingerie in de goede maat
 

Het team van Salon de Lingerie doet er alles aan om de perfecte match te creëren tussen jou en het product waar je naar op zoek bent. We hebben een breed assortiment en kopen ieder seizoen ruim in. We beschikken over ontzettend veel ervaring en luisteren goed naar je wensen. Mocht er een aanpassing nodig zijn, dan vermaken we de bh kosteloos voor je. Zo realiseren we in bijna alle gevallen de perfecte match. En dat maakt vrouwen over het algemeen heel gelukkig.  

Probeer het! Je bent van harte welkom in de salon!

Lingerie is je basis. Als je lingerie niet goed zit, dan voelt dit niet fijn en zit je bovenkleding ook minder fraai. Dan doe je jezelf te kort.
Gun jezelf dus de luxe van een goede basis en voel wat het voor je zelfvertrouwen doet!

Vandaag de dag weten de meeste vrouwen precies wat ze zoeken op het gebied van lingerie. De tijd van snel passen en kopen is voorbij dus gaan ze op zoek naar een serie, merk of model dat niet alleen goed past qua vormen, maar dat ook qua design en uitstraling staat voor het soort vrouw dat ze willen zijn. Verleidelijk, sexy, sober, sportief of een beetje van alles wat. Lingerie voor ieder moment van de dag of week.

Uit onderzoek blijkt dat 70% van de Nederlandse vrouw nog steeds een verkeerde BH maat draagt. Er is dus nog heel veel voor ons te doen! 

Bij maat advies op de site vind je allerlei informatie over hoe je BH moet zitten, hoe je zelf je maat kan opmeten en waar je op kan letten. Twijfel je nog steeds over je maat en wil je liever komen passen? Wij adviseren je graag in onze winkel. Dat is ons vak en we doen dat met heel veel plezier.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »