Disclaimer

DISCLAIMER VOOR WWW.SALONDELINGERIE.NL

Algemeen

salondelingerie.nl VOF (Kamer van Koophandel 51339633), hierna te noemen salondelingerie.nl, verleent u hierbij toegang tot salondelingerie.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. salondelingerie.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

salondelingerie.nl spant zich in om de inhoud van salondelingerie.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op salondelingerie.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met salondelingerie.nl.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij salondelingerie.nl.  Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van salondelingerie.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICTRecht-disclaimergenerator gegenereerd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Hier komt www.annadiva.nl! See you soon! Verbergen