Over ons

Salon de Lingerie
Persoonlijke aandacht
Fabienne

Salon de Lingerie

Mijn naam is Fabienne Zwanenburg, eigenaresse van Salon de Lingerie. Het lingerie vak kreeg ik met de paplepel ingegoten. Als jong meisje ging ik met mijn vader mee naar de lingerie beurs en vaak hielp ik mijn moeder in de winkel. In 2000 heb ik Salon de Lingerie van haar overgenomen. De winkel is al sinds 1952 gevestigd in leuke winkelstraat Utrechtsestraat en is een begrip in Amsterdam en omstreken. Ik twijfelde eraan om te starten met een webshop. De service en persoonlijke aandacht die we in de winkel verlenen, is niet gemakkelijk te vertalen naar online. En nu weet ik dat we er goed in geslaagd zijn om ook online er echt voor je te zijn.

Salon de Lingerie biedt je een groot assortiment van de betere lingerie- en badmodemerken. Van alle merken bieden we een collectie die door Salon de Lingerie met zorg is geselecteerd. Een mix van merken en modellen BH's in diverse kleuren en maten. Ieder seizoen vernieuwen we het aanbod, zodat je altijd maximale keuze hebt uit de nieuwste collecties. Vernieuwing is belangrijk voor ons. Naast updates in collecties kan je ook regelmatig vernieuwing in het merkenaanbod verwachten. We blijven zoeken naar nieuwe merken, die onze collectie kunnen aanvullen en versterken. Zowel in de winkel in Amsterdam, als in onze webshop online.  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »