Voorgevormde BH's

Voorgevormde BH

Bij een voorgevormde BH zijn de cups gemaakt van een dun laagje foam. Een dikker materiaal die een specifieke pasvorm, waardoor je tepels minder snel zichtbaar zijn. Een voorgevormde BH, ook wel een padded BH genaamd, geeft over het algemeen rondere pasvorm aan de borst. Voorgevormde BH’s zijn er in verschillende vormen. Vormen als balconette BH’s, en plunge BH’s. Waar balconette BH's een liftend effect geven, geeft de plunge BH een andere vorm aan je borst. De plunge BH heeft een diep decolleté door de beugels die dicht bij elkaar ontworpen zijn. Op deze manier duwt de plunge BH de borsten voorzichtig dichter naar elkaar toe voor een onweerstaanbare look. Dit geeft een soort gelijk effect als een Push-Up BH, echter heeft een Push-Up BH kussentjes onder in de cup. Zo is er voor iedere cup de juiste voorgevormde BH. Voor de kleine cupmaten als voor de grote cupmaten, van cup A tot en met cup G.

Bij een voorgevormde beugel BH mag de beugel nergens irriteren of prikken. Hierbij is de maat essentieel voor een goede pasvorm. Daarom is het altijd het beste om opgemeten te worden door een lingerie specialist. Wij, bij Salon de Lingerie meten op en geven deskundig en onafhankelijk advies over de juiste maat en pasvorm voor jouw lichaam. Je bent van harte welkom in de winkel.

Woon je niet in de buurt of ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in Amsterdam? Dan staan wij je graag telefonisch te woord voor persoonlijk maatadvies: 020 - 428 96 92.

Je kan ook jezelf opmeten. Klik hier voor tips om jezelf op te meten.
Alle voorgevormde BH’s zijn 24/7 online te bestellen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Hier komt www.annadiva.nl! See you soon! Verbergen