Sport BH's

Sport BH

Freya Sport BH Active
 

Daarom draag je een goede sport BH:

Als je rent en springt bij het sporten kan het bindweefsel beschadigen. Bovendien kan de huid uitrekken met als gevolg dat de borsten slap worden. Het is niet comfortabel en kan pijnlijk zijn als de borsten veel op en neer bewegen.

Bij het sporten vangt een goede sport BH wel 78 procent van de schokken op. Een reguliere BH maar 35 procent. Een sport BH word gemaakt van high-tech stoffen om er voor te zorgen dat de transpiratie goed wordt afgevoerd en je huid droog blijft zodat de bh niet gaat schuren op de huid.

Door de juiste sport bh te dragen, kun je je volledig focussen op dat waar de focus ook moet liggen: sporten. Begin je net met sporten of ben je al even aan het sporten, maar merk je dat je borsten wel wat meer ondersteuning kunnen gebruiken, dan hier wat tips voor het kiezen van de juiste sport bh: Je kunt je voorstellen dat je borsten het bij aerobics zwaarder te verduren hebben dan bij yoga.

Laat je daarom door onze stylistes in de winkel in Amsterdam adviseren over de sportbh die het beste bij jou en je sport past.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Hier komt www.annadiva.nl! See you soon! Verbergen