Push-Up BH's

Push-Up BH's

Met eenPush-Up BH ben je altijd verzekerd van een mooie decolleté. Een Push-Up BH is een voorgevormde BH en geeft je, door de kussentjes, net die extra lift. Bij een Push-Up BH zijn de pads opgenomen aan de onderkant, de zijkant of beiden kanten van de bh. Die pads duwen je borsten omhoog en/of naar binnen. Een Push-Up BH kan prachtig zijn voor de kleine cupmaten. Van cup A tot en met cup E en van omvangmaat 65 tot 80. Hier is de keuze dan ook volop. Wil je een minder dramatisch effect? Ga dan voor een plunge BH, doordat de beugels dicht bij elkaar staan waardoor het Push-Up effect meer subtiel is. Heb je een grote cupmaat en wil je een Push-Up BH? Kies dan ook voor plunge model om je decolleté meer tot zijn recht te laten komen.
Bij een Push-Up Beugel BH mag de beugel nergens irriteren of prikken. Hierbij is de maat essentieel voor een goede pasvorm. Daarom is het altijd het beste om opgemeten te worden door een lingerie specialist. Wij, bij Salon de Lingerie meten op en geven deskundig en onafhankelijk advies over de juiste maat en pasvorm voor jouw lichaam. Je bent van harte welkom in de winkel.

Woon je niet in de buurt of ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in Amsterdam? Dan staan wij je graag telefonisch te woord voor persoonlijk maatadvies: 020 - 428 96 92.
Je kan ook jezelf opmeten. Klik hier voor tips om jezelf op te meten. Alle push-up BH’s zijn 24/7 online te bestellen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Hier komt www.annadiva.nl! See you soon! Verbergen