Lingerie

Lingerie is je basis

Lingerie
 

Vandaag de dag weet je als vrouwen precies wat je zoekt op het gebied van lingerie. Je wilt een merk of model dat niet alleen goed past qua vormen, maar dat ook qua design en uitstraling staat voor de vrouw die jij wilt zijn. Verleidelijk, sexy, sober, sportief of een beetje van alles wat. Lingerie is er voor ieder moment van de dag.

Gun jezelf de luxe van een goede basis en voel wat het voor je zelfvertrouwen doet!

Wist je dat slechts 30% van de Nederlandse vrouw een juiste maat bh draagt? De missie van Salon de Lingerie is: "Iedere vrouw verdient het om een mooie goed passende BH te dragen." Je bent van harte uitgenodigd om je maat goed op te laten meten door één van onze lingerie stylisten in de winkel in Amsterdam. Het is een vak en wij doen dat met veel passie en plezier. Door het dragen van de juiste lingerie voel je jezelf weer op en top vrouw.

Lingerie winkel Amsterdam

Je kunt je lingerie eenvoudig online bestellen bij Salon de Lingerie, maar je kunt ook bij ons langskomen in onze lingeriewinkel in Amsterdam: Utrechtsestraat 38. In onze lingerie speciaalzaak nemen onze specialisten graag de tijd voor je en voorzien je van passend en persoonlijk advies. Wil je online bestellen en toch persoonlijk advies? Bel ons dan op 020 - 428 96 92. Wij helpen je graag!

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »