Van Retail naar Podium

In 2000 nam ik de zaak Salon de Lingerie in Amsterdam over van mijn moeder. Werken in de lingerie is een prachtig vak en hier heb ik mijn passie gevonden om vrouwen te laten stralen door middel van de juiste lingerie. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Je leest er alles over in deze blog.

De afgelopen 20 jaar heb ik, samen met mijn team, vrouwen in Salon de Lingerie geholpen om de juiste bh te vinden die past bij hun lichaam. En elke keer weer zie ik het gebeuren: goede lingerie geeft zelfvertrouwen en laat vrouwen stralen. Ik noem dat paskamer-magie.

 

Magisch om te zien en fantastisch om écht iets te kunnen betekenen voor je klant.

Veel vaste klanten zijn al ‘opgevoed’ en hebben inmiddels ervaren wat een goed passende bh voor je kan betekenen. En toch merk ik dat er nog heel veel onwetendheid is op lingerie gebied. Met passie vertel ik dagelijks over pasvorm, styling, maat, was- en draagadvies.

 

In mijn lingerie speciaalzaak kan ik slechts een kleine groep vrouwen bereiken. Het is tijd om dit gesprek aan te gaan met een grotere groep vrouwen. En meer vrouwen te laten voelen wat er gebeurt als je goed passende lingerie draagt.

 

Hoe kan het dat in Nederland nog steeds 70% van de vrouwen een bh draagt die niet perfect zit? Waarom wordt dit percentage niet kleiner? Wanneer kunnen we eindelijk eens zeggen: 70% van de vrouwen draagt wél een juiste bh die fijn zit én doet wat het zou moeten doen: ondersteunen - op meerdere vlakken.

Dit heeft te maken met onwetendheid van vrouwen en gebrek aan expertise in de lingeriezaken. Maar ook: Wat krijg je als vrouw mee van huis uit? En gun jij het jezelf om te investeren in goed ondergoed?

 

Er wordt te weinig gesproken over lingerie in het algemeen. Het is mijn missie om dit gesprek op gang te brengen. Lingerie is in eerste instantie functioneel en niet alleen sexy.

Goed passende lingerie maakt je zoveel gelukkiger en doet veel meer voor je dan alleen een stukje ondersteuning. Want een goede bh lift niet alleen je borsten, maar ook je zelfvertrouwen.

 

Daarom neem ik per 1 februari 2020 afscheid van Salon de Lingerie en ga ik me focussen op iets wat ik al heel lang wil. Middels trainingen, workshops en lezingen ga ik mijn expertise delen! Als lingerie-expert ga ik van Retail naar Podium en van Expert naar Inspirator.

 

Dankbaar voor alle mooie jaren in Salon de Lingerie, kijk ik uit naar mijn nieuwe uitdaging. En hoe mooi is het dat ik het stukje wat ik het liefste doe, mag blijven doen. Namelijk praten over mijn vak en vrouwen een goed gevoel geven!

 

Wie weet kan ik in de toekomst nog iets voor je betekenen, als trainer, personal shopper of inspirator. Ik zou het leuk vinden als je mij blijft volgen! 

Lieve groet, 

Fabienne

Volg Fabienne op Insta

 

                      Volg Fabienne op LinkedIn                   Fabienne

 

 

                                            

Marjolein Lenselink

10-01-20

Wat super stoer van je! Heel veel succes! Ikblijf je zeker volgen hoor!

Brenda

10-01-20

Hey Fab, was een superleuke nieuwe uitdaging. Dit is echt op je lijf geschreven( mooie quote

Lucas

10-01-20

Mooi omschreven Fab en bijzonder wat jij doet voor veel vrouwen een stuk zelfvertrouwen geven op deze manier

Corrie den Blanken

10-01-20

Heel veel succes met je volgende uitdaging,ik weet zeker dat het gaat lukken.groetjes Henk en Corrie.

Frank Lubbers

10-01-20

Geweldig, Fabiënne. Goede blog ook trouwens. Succes! XXX

Marja

09-01-20

Lieve Fab
Trots op jou! Succes❤️.

Wendy J

09-01-20

Wat een prachtige stap! Heel veel succes Fabiënne!

Esther Bos

01-01-20

Hi Fabienne,

Wat stoer en leuk! Een nieuwe uitdaging! Heel veel succes.

Gr,
Esther

Saskia van der Lans

30-12-19

Wat goed Fab,
Stoere stap van je.
Dikke kus

sandra

29-12-19

Jammer! Voor de zaak maar good 4 you! Heel veel succes op deze nieuwe weg :-) ... 2020 wordt een mooi jaar en nog beter met een passende bh haha

Judith

28-12-19

Hey Fab ,
Wat goed van je en ontzettend leuk!
Heel veel succes en blijf je zeker volgen , gr. Juud

Connie Postma

28-12-19

Heel veel succes Fabiënne, zet 'm op!

Reageer ook

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »