SDL gaat door als Annadiva

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen in mijn blog, ga ik mijn expertise op een nieuwe manier inzetten. En om als onafhankelijke lingerie expert te kunnen werken, neem ik na 20 jaar afscheid van Salon de Lingerie.

 

Voor onze vaste klanten én het winkelaanbod in de Utrechtsestraat vind ik het belangrijk dat het een lingerie speciaalzaak blijft. Ik ben op zoek gegaan naar een waardige opvolger van de zaak. En ik heb haar gevonden in Mariëlle van Werven, eigenaresse van Annadiva.

Mariëlle en ik hadden elkaar al eens ontmoet in de lingeriewereld, maar de gesprekken over een overname werden pas afgelopen oktober gevoerd. Het is in een razend tempo rond gekomen. 

Begin februari gaat de winkel verder als Annadiva, met nieuwe collecties van de merken waar Salon de Lingerie ook mee werkte. Dus je kunt dezelfde merken blijven kopen op dezelfde mooie locatie in het centrum van Amsterdam. Tevens zal de collectie aangevuld worden met een aantal merken waar Annadiva enthousiast over is.

Mariëlle van Werven was niet op zoek naar een derde winkel, maar zou eerder investeren in een eigen lingerie lijn. Die ontwikkeling is in volle gang. En soms komt er iets anders op je pad, aldus Mariëlle. De overname van een 'begrip' in Amsterdam is voor Annadiva een uitgelezen kans om de webshop extra te ondersteunen. 

Voor Salon de Lingerie en haar team is het einde in zicht. We kijken dankbaar terug op een fantastische tijd en kijken weer uit naar nieuwe uitdagingen. Met een gerust hart geef ik het stokje over aan Annadiva. Ik wil, mede namens mijn team, alle klanten bedanken voor een mooie tijd en het vertrouwen in Salon de Lingerie. Het is bijzonder dat we zo'n mooie band hebben met onze klanten.

 

Meer informatie over mijn plannen lees je in de blog: Van Retail naar Podium 

 

Ik hoop je nog te zien in januari in de winkel en anders leuk om nog iets voor je te mogen betekenen als spreker of personal shopper. 

 

Liefs, 

Fabienne

 

Reageer ook

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »