Rood is het nieuwe wit

Je kent het wel... De zomer komt eraan en je witte shirtjes, jurkjes of misschien zelfs jeans vragen erom gedragen te worden. Wit is de perfecte kleur voor je mooie zongebruinde huid maar er is één probleem, de kleur wit staat prachtig maar schijnt vaak door. Hoe logisch het ook lijkt, wit onder wit werkt niet. En de nude tinten zijn toch een tikkeltje saai

Oplossing

Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing voor je, namelijk: rood! Want rood is het nieuwe wit. Dit komt omdat er in de kleur van je huid heel veel roodtinten voorkomen. Hierdoor blend een rode BH mooi met je huid onder een wit shirt, maar geeft een witte BH juist een highlight effect.


Voor de vrouwen met een lichte huidskleur is het handig om een rode bh met een blauwe ondertoon te dragen. Heb je een olijfkleurige huid? Dan is Cranberry rood geschikt voor jou! De getinte huid doet het, het best met de bordeauxrode kleur.

Hierbij is rood ook nog eens veel romantischer als je bovenkleding uit gaat. Rood is dus zowel praktisch als heel mooi! Have fun shopping ladies!Groet, Fabienne

Reageer ook

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »