"Er ging een wereld voor ons open!"

Een blog over een moeder/dochter duo afspraak bij Salon de lingerie. Raak geïnspireerd door het verhaal van Margreet en Liselotte en boek ook een duo afspraak samen met je moeder, dochter of vriendin.

In de winkel merken wij dat het op drukke momenten niet altijd lukt om iedereen de tijd en aandacht te geven die nodig is voor optimale service en advies. Dat is nu juist waar wij goed in zijn én wat we met passie en plezier doen. Wij willen je de aandacht geven die je verdient en daarom kan je een afspraak bij ons maken.

Zo had Margreet samen met haar dochter Liselotte een moeder/dochter duo afspraak geboekt. Zij waren zo enthousiast over deze belevenis, dat zij hier een leuke blog over heeft geschreven. Misschien raak jij hierdoor geïnspireerd en boek jij binnenkort ook een duo afspraak samen met je moeder, dochter of vriendin!

Er ging een wereld voor ons open.


Een dagje shoppen in Amsterdam, samen met dochterlief, dat was het plan. Op zoek naar leuke bikini's voor ons allebei. Lastig karwei altijd. Vervelende pashokjes met veel te fel licht, gedoe met vinden van de juiste maat, bovenstukje leuk maar rest knudde, of juist andersom......

 

Laten we het eens helemaal anders aanpakken. Eerst even googlen: "speciaalzaak", "bikini", "Amsterdam"......

Salon de Lingerie, leuke website, en je kunt een afspraak maken zodat ze alle tijd voor je nemen om je te adviseren. Dat klinkt als een goed plan. Dochter, 13, ook helemaal blij met dit idee. Zo gezegd zo gedaan.

 

Vrijdag konden we terecht. Er ging een wereld voor ons open. Grappig, eerlijk en behulpzaam, zo beschrijft mijn dochter de eigenares van de winkel, die ons vandaag hielp. Zo fijn om goed geholpen te worden, met veel geduld en expertise. Blijk ik al jaren de verkeerde maat te dragen, logisch dat je nooit helemaal blij bent met die nieuwe bikini of nieuwe lingerie!

 

Na een ochtendje Salon de Lingerie allebei super gelukkig weer naar buiten, met bikini's en lingerie en het gevoel van een luxe ervaring. Eenmalig? Zeker niet, we gaan over een maandje weer! Weer samen!

 

Groetjes van Liselotte en Margreet 

 

 

 

Reageer ook

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »