Vol inspiratie terug van Internationale beurzen

Beurzen bezoeken is misschien wel het leukste van ons vak. In januari bezocht ik de internationale beurzen in Paris én in Antwerpen. Heerlijk al die inspiratie, nieuwe collecties en ideeën.

De maanden januari en februari staan vol in het teken van de inkoop. In deze periode kopen we de collectie in voor herfst/winter 2017. Om een goed overzicht te krijgen van wat de markt biedt, bezoek ik de nationale en internationale beurzen. Niet om de collectie te orderen, maar enkel en alleen om te oriënteren. Naast het vaste merken pakket van Salon de Lingerie ben ik altijd op zoek naar vernieuwing. Ik praat veel met zowel de leveranciers als collega lingerie specialisten. We wisselen veel ervaringen en ideeën uit. Welke merken zijn vooruitstrevend en kunnen een mooie aanvulling zijn op onze collectie?

 

Salon International de la Lingerie Paris

 

Deze keer had ik meer tijd vrijgemaakt om meer te kunnen zien en te beleven op de beurs. En nog had ik geen tijd om even rustig naar de modeshow te kijken ;-)  Twee dagen Parijs en twee dagen in Antwerpen hebben mij overspoeld met informatie, vakkennis én 3 mooie nieuwe merken! Ik houd je op de hoogte als we deze mooie Franse merken in de winkel krijgen.

 

Met een enthousiaste groet,

Fabienne

Reageer ook

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »