Hoeveel BH's heb je nou eigenlijk nodig?!

Vaak krijgen wij in de winkel de vraag, hoeveel BH's heb ik nou eigenlijk nodig? In deze blog lees je alles over het antwoord op deze vraag.

Hoeveel BH’s heb je nou eigenlijk nodig?!

Vaak krijgen wij dames in de winkel met de vraag, hoeveel BH’s heb ik nou eigenlijk nodig? Het is lastig te beantwoorden want elke vrouw is anders. Ook gaat het antwoord samen met een aantal factoren. In deze blog leggen wij je deze factoren uit en hebben wij antwoord op de vraag.

Maat

Er zijn verschillende factoren waardoor het antwoord op de vraag niet zo simpel is. Elke vrouw is anders, heeft ieder zijn eigen maat en gewoontes. Hoe groter de cup, hoe makkelijker de vorm uit de BH kan gaan. Dit komt door de wasmachine en het elastiek in de BH. Het liefst switch je elke dag van BH zodat het elastiek de tijd krijgt om weer terug in vorm te komen. Dit is heel belangrijk, want het elastiek geeft de BH ondersteuning! Zoals je leest, is het handig als je een grotere cup hebt, meer BH’s in je kast te hebben liggen.

 

Maar ook heeft het antwoord te maken met hoe zuinig je met je BH omgaat en hoe je de BH draagt.

Antwoord

Het antwoord op de veel gestelde vraag is, minimaal 4. Zo kan je vaak genoeg de BH wassen, het elastiek de tijd geven om terug in vorm te komen en wisselen van BH. Zoals hierboven geschreven, het kan zijn dat jij er net wat meer BH’s nodig hebt omdat je een grotere cup hebt.

In een andere blog zullen wij het hebben over wanneer het tijd is om je BH te vervangen. Lees je dan weer mee!?

Reageer ook

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »