Hanky Panky New York

Deze week werd ik verrast door een bezoek van Lida Orzeck, één van de mede oprichters van Hanky Panky. Zij reist momenteel door Europa, om eens te kijken hoe Hanky Panky hier wordt ontvangen. Wat een leuke typisch Amerikaanse dame.


Lida vertelt mij enthousiast over het ontstaan van de naam Hanky Panky, zo’n 40 jaar geleden. Haar beste vriendin, designer Gale Epstein, gaf Lida een zelf ontworpen lingerie setje voor haar verjaardag. Handgemaakt van geborduurde zakdoeken.
~ handkerchiefs ~ Dit was de inspiratie voor de naam van het bedrijf: Hanky Panky


“The most comfortable thong” made of “butter lace”, zo roemen de toonaangevende modebladen Hanky Panky from New York. Celebrities loves Hanky Panky's. 


Celebrities Love Hanky Panky

5 jaar geleden kocht ik het merk Hanky Panky heel voorzichtig in voor Salon de Lingerie. Ik had het idee dat de losse slips in felle kleurtjes niet echt iets zou zijn voor onze klanten. Daar zat ik dus helemaal naast. Al gauw bleek de fantastische pasvorm en de fijne kwaliteit het te winnen van de passende slip bij de bh. 

Ik weet niet beter, of de slip moet toch echt bij je bh passen. Daar ben ik mee opgegroeid. Maar sinds ik Hanky Panky draag, mag ik van mezelf ook mixen. Dan maar minder matchen. 

Hippe groet, Fabienne

 

Picha Peeters

09-09-19

Bestaat er geen korting bij aankoop van meerdere hanky panky strings?

Reageer ook

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »