Nieuw concept Salon de Lingerie

In deze blog lees je wat er gaat veranderen in het nieuwe concept van Salon de Lingerie. De temperatuur wordt zachter en het is lekker lang licht. Heerlijk! Het lente/zomerseizoen is van start gegaan en dat betekent een gezellige drukke periode in de winkel. 

 

Het is lekker weer en je gaat andere kleding dragen. Onder je dunne blouse is je bh toch meer zichtbaar en onder je shirt ga je voor een invisible gladde bh. Je kiest voor een gezellige bh met een leuk bandje, die je onder je zomerse hemdje draagt. Kortom, in het voorjaar wordt er meer aandacht besteed aan de ondermode. 

 

In de winkel merken wij dat het op drukke momenten niet altijd lukt om iedereen de tijd en aandacht te geven die nodig is voor optimaal advies. Een bh aanmeten en er voor zorgen dat je met de gewenste bh naar huis gaat, dat lukt altijd prima. Maar dat stukje extra persoonlijke aandacht schiet er op drukke moment bij in. En dat is nu juist waar wij goed in zijn en wat we met passie en plezier doen. 

Jij maakt tijd vrij om voor jezelf nieuwe lingerie of een leuke bikini te kopen. Wij willen op dat moment ook voldoende tijd hebben om er echt voor je te zijn

De ervaring leert dat iedereen vaak tegelijk binnenkomt. Dan is niet altijd even gemakkelijk om de aandacht goed te verdelen. Als vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best en schieten we van de ene paskamer naar de andere. Voor ons maakt dat niet uit, wij zijn echt wel wat gewend. Alleen gunnen wij jou zo graag een rustig pasmoment en alle aandacht die je verdient. 

In dit nieuwe concept gaan wij ook op afspraak werken. Net als bij de kapper of de opticien plan jij je bezoek in en boek je een afspraak bij één van onze lingerie stylistes. Dit kan een afspraak zijn van een half uur, of ga je bijvoorbeeld voor totale "summer proof" en plan je een uur in. Deze service is geheel vrijblijvend en gratis tijdens openingstijden. Na openingstijden een afspraak inplannen is ook mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. We staan graag voor je klaar. 

Uiteraard kan je tijdens openingstijden gewoon binnen lopen, zoals je altijd al gewend bent. De winkel is 'gewoon' open van dinsdag t/m zaterdag en in het seizoen ook op zondag. 

Let op: Vanaf 1 april 2019 is de winkel op maandag gesloten en maandag werken we alleen op afspraak.

 

Aandacht op Afspraak

 

   > Je kunt een afspraak inplannen van maandag t/m donderdag

   > Op vrijdag en zaterdag alleen in de ochtend mogelijk 

   > Plan je afspraak voor 30 min of van 45 - 60 min

   > Tip: Maak een duo afspraak en kom gezellig samen met je vriendin, moeder of dochter

 

Mail: [email protected]

Bel: 020 6239857

App: 06 18198976

 

Reageer ook

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »