Blog

Het winnende verhaal

Het winnende verhaal

25-01-18

Minta vertelt over haar ervaring bij Salon de Lingerie en hoe zij dit weer over heeft gedragen aan haar dochters. Met dit verhaal heeft Minta onze verhalen wedstrijd gewonnen. Lees hoe de derde generatie de fijne traditie instant houdt.

Lees meer
Italiaanse traditie

Italiaanse traditie

15-12-17

Amarens viert oud en nieuw in Italië. Zij kan de traditie niet zomaar negeren, er 'moet' een prachtig rood lingeriesetje mee in haar bagage. Lees de ervaring van Amarens bij het aanschaffen van haar bijzondere kerstcadeau.

Lees meer
Hansopje

Hansopje

06-12-17

Tracy is een vaste klant van Salon de Lingerie en stapt voor een nieuwe BH de winkel binnen. Zij is blij verrast over een heel ander item. Lees hoe leuk Tracy de Bodysuit van Spanx omschrijft.

Lees meer
HANRO mijn favoriet

HANRO mijn favoriet

26-10-17

Jet vertelt ons deze keer waarom ze zo blij is met haar Hanro Hemdjes. Wist jij bijvoorbeeld dat de meeste Hanro items gemaakt worden van gemerceriseerd katoen? Lees snel verder om er achter te komen wat dit eigenlijk betekent!

Lees meer
Rood is het nieuwe wit

Rood is het nieuwe wit

07-06-17

Je kent het wel... De zomer komt eraan en je witte shirtjes, jurkjes of misschien zelfs jeans vragen erom gedragen te worden. Wit is de perfecte kleur voor je mooie zongebruinde huid maar er is één probleem, de kleur wit staat prachtig maar schijnt vaak door. Hoe logisch het ook lijkt, wit onder wit werkt niet. En de nude tinten zijn toch een tikkeltje saai

Lees meer
1 2 3